Skip to content

Upstate Garage

As part of one of our first projects, we looked at an adaptive reuse of an existing car garage, which had been empty for over 20 years. The owner asked us to rethink it as a contemporary living space – an urban loft in the countryside. In an effort to maximize daylight exposure and views into the surroundings, we expanded the south and west-facing windows. The plan is organized in three legible bands: living, dining and hosting in the front, sleeping and bathrooms at the back, and circulation in the center. A semi-transparent polycarbonate partition creates a threshold between the private and public areas, while allowing daylight to light the rear spaces.

Team
Noam Dvir, Daniel Rauchwerger
Location
Pond Eddy, NY
Photography
BOND
Furniture
Private Collection